Tuesday, April 2, 2013

Wishlist: Philips Power Bank

Setelah hidup beberapa tahun ngan iphone4 aku nie,  aku selalu gak tiba2 kehabisan bateri disebabkan aku lupa/malas nak charging phone..... Kengkadang gie office bateri phone dah weak gile tapi lupa bawak charger.... Nasib baik kat office nie ade 2-3 orang officemates pakai iphone....

So.... Aku rasa, sebaik2nye adalah aku punyai POWER BANK......

Walaupun dah banyak iklan-iklan groupon yang menawarkan power bank dengan harga yang murah, tapi aku  tertarik lak nak membeli.....

Tiba-tiba POPULAR BOOKSTORE ade hantar pamphlet.... Ade power bank yang menarik perhatian aku di dalam promotion pamphlet tuh......




Ya...... Philips power bank..... Tapi promo dia dah abis... Tak sempat pun beli....



 Harga: RM149.00
Capacity : 5200mAh
Size (mm) : 94x43x23
Weight (g) : 120



 Harga: RM199.00
Capacity : 7800mAh
Size (mm) : 97x62x23
Weight (g) : 185


Bila ditanya ngan Pakcik Google lak.... Ade banyak yg lagi murah... Plus banyak pilihan..... ;)

But still berkira-kira nak membelinya..... Should I wait for PC Fair???

STATUS as at 2 July 2013:  BOUGHT!!! YEAY!!!! Sangat puas hati setakat ini...

1 comment:

  1. aku nak bli gak..tapiii..masih berkira2 gak..hahah

    ReplyDelete